INFO

Info Popkoor Vocalize

Popkoor Vocalize zingt de nieuwste hits en popmuziek van deze tijd. Het koor bestaat uit 40 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar en repeteert wekelijks in Alphen a/d Rijn onder de enthousiaste leiding van zangcoach en dirigente Pauline Scholten-Klever. Dit eigentijdse koor treedt op met backing-tracks waardoor de muziek net zo hip klinkt als het origineel. Denk aan muziek van Ed Sheeran, Katy Perry, Justin Timberlake, Pink en nog veel meer.

De muziek wordt door de dirigent speciaal voor het koor gearrangeerd, waardoor het repertoire uniek is en aangepast op het niveau en de wensen van de koorleden. Met oefen-mp3’s kunnen de de koorleden thuis zelf hun partij oefenen. Er wordt dus niet met bladmuziek gewerkt, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Zangervaring is niet nodig, er zijn geen audities en iedereen kan lid worden van het koor. Het belangrijkste is dat je plezier hebt!

Popkoor Vocalize is in 2016 opgericht als onderdeel van Zangstudio Pauline en kent geen bestuur of commissie.

Locatie

Popkoor Vocalize Alphen a/d Rijn oefent wekelijks op woensdagavond van 19:45 uur tot 21:30 uur in Basisschool Het Vianova te Alphen aan den Rijn.

Popkoor Vocalize Leiden oefent wekelijks op dinsdagochtend van 9:45 uur tot 11:30 uur in Huis Van de Buurt, Morschwijck, Topaaslaan 19, 2332 JC Leiden